Shqiptarja martohet me xhamajkanin(me ngjyre), ajo që bën dhëndri do t’ju lë pa fjalë (VIDEO)


Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës.Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan.Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që xhamajkani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.

Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës.Bëhet fjalë për një vajzë shqiptare dhe një djalë xhamajkan.Të dy ata po kërcejnë “vallen kosovare”, por ajo që bën më shumë përshtypje është që xhamajkani e kendon shumë mirë dhe duket se e adhuron këtë këngë.