Shqipëtarja nga Kosova martohet me Zezakun: ‘Jam shumë e lumtur, kurrë ma herët nuk mkishte rahatu mir’


Ajo shprehet ne një intervist se ndihet tejet mir dhe nuk i ka ra pishman sepse e di mentalitetin e djemve shqiptar dhe besoj qe e kam bër perzgjedhjen e duhur dhe kurr si bie pishman.Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës / Shqipëtarja nga Kosova martohet me Zezakun: ‘Jam shumë e lumtur, kurrë ma herët nuk mkishte rahatu mir’Ajo shprehet ne një intervist se ndihet tejet mir dhe nuk i ka ra pishman sepse e di mentalitetin e djemve shqiptar dhe besoj qe e kam bër perzgjedhjen e duhur dhe kurr si bie pishman.Kjo mund të jetë një nga dasmat më të veçanta. Një çift i ri po festojnë në ceremoninë e tyre të martesës /