Shpëtim Desku mori lajmin që ia ‘Helmoi’ shpirtin dhe jetën duke i kujtuar këto fjalë


Dikur na shfaqet në ekran si aktor humori në kuadër të shout televiziv “Përrallë me tupan”, ndërkaë viteve të fundit e shohim në rolin e prezantuesit, shkruan “Kosovarja”.Megjjthatë, Shpëtim Deskun, ende disa e therrasin sipas emrit të karakterit të tij të dikurshëm, “Molerit”.Desku, është duke drejtuar emisionin mjaftë të ndjekur “N’Kosovë” show, ku gjithmonë ka të ftuar interesant.

Dikur na shfaqet në ekran si aktor humori në kuadër të shout televiziv “Përrallë me tupan”, ndërkaë viteve të fundit e shohim në rolin e prezantuesit, shkruan “Kosovarja”.Megjjthatë, Shpëtim Deskun, ende disa e therrasin sipas emrit të karakterit të tij të dikurshëm, “Molerit”.Desku, është duke drejtuar emisionin mjaftë të ndjekur “N’Kosovë” show, ku gjithmonë ka të ftuar interesant.