SHPËRNDAJE / Nuk Ka Bukë Për Të Ngrënë E As Ilaçe, 7-Vjeçarja Qan: Mami Është Me ZeMër Kam Frikë


Gjendja në vendin tonë paraqitet e rënduar prej Covi d-19. Ndërkohë që thirrjet për të qëndruar në shtëpi vazhdojnë shumë shqiptarë kanë pak kursime mënjanë për të kaluar këtë periudhë të vës htirë.Disa ndoshta edhe nuk kanë fare. Por historia e një vajze 7- vjeçare në Kamëz është edhe më e tris htë se kaq. | Hap linkun e mëposhtëm dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë

Gjendja në vendin tonë paraqitet e rënduar prej Covi d-19. Ndërkohë që thirrjet për të qëndruar në shtëpi vazhdojnë shumë shqiptarë kanë pak kursime mënjanë për të kaluar këtë periudhë të vës htirë.Disa ndoshta edhe nuk kanë fare. Por historia e një vajze 7- vjeçare në Kamëz është edhe më e tris htë se kaq. | Hap linkun e mëposhtëm dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë