Shpend Ahmeti Propozon Me Mbyll Kosovën Komplet Për 1 Javë, Si E Komentoni?


Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka vlerësuar se Kosova ende nuk e ka kaluar valën e parë të koronavirusit. / Vazho lajmin më posht pas marketingut

“Po quhet vala e dytë, nuk mund të jetë valë e dytë pa përfunduar vala e parë. Nuk ka përfunduar vala e partë dhe tani kemi një përhapje dhe Prishtinë prinë me numra. Atë që e kam thënë unë: Është matje e pasaktë! Prishtina ka 12 mijë teste për dy javë që do të thotë se nuk po e krahasojmë më numrin e rasteve”. / Hap Pamjet Ekskluzive pasi ta tejkalosh marketingun