Shoqja e ngushtë e Kimit, në lidhje me futbollistin shqiptar


Larrsa dhe Scottie kishin 20 vjet martesë, por vetëm para dy vitesh u paraqit dosja për divorc. Gjatë kësaj kohe ajo është perfolur për disa lidhje, ku më e fundit është me futbollistin shqiptar Liridon Krasniqi.Ata kanë shkëmbyer disa komente në instagram duke shtuar dhe më shumë thashethemet për një lidhje. Liridon Krasniqi ka lindur në Gjermani, ndërkohë që luan për një ekip malajzian.

Larrsa Piiippen nuk është më shoqe me familjen Kardashian, pasi siç ka thënë dhe ajo vetë fajtor për këtë largim është Ka n ye We st. Mediat e huaja shkruajnë se një nga shkrimet e Kannnye-s në Twitter i referohet Larrsas, të cilën e akuzon për afrimitet me Trrristan Thooompson. Për sa i përket lidhjes, çifti ka disa muaj bashkë. A do të largohet Liridoni nga Malajzia për t’u shpërngulur në Amer!kë apo dyshja do të vazhdojë lidhjen në distancë? Mbetet për t’u parë