Shoqata e Veteranëve e quajnë Rugovën tradhtar!


Protestat e organizuara nga shoqatat e dala nga lufta kundër ftesës ndaj Thaçit dhe Veselit, në të vërtet shpalosi mjerimin me të karakteriozen këto shoqata. Prej fillimit të krijimit të tyre, këto shoqata kanë shfaqur anshmëri, dhe si të tilla nuk kanë pasur mbështetjen e qytetarëve të vendit.

Të thërrasësh protesta në kohë pandemie, me Kosovën në prag të kolapsit shëndetësor, nënkupton mos të përdorësh trurin fare, si një lloj roboti që është në shërbim të dikujt.

Këto shoqata, konkretisht Shoqata e Veteraneve janë po ato që kanë ofenduar publikisht dr. Rugovën, si dhe të gjithë ish aktivistët e vrarë të LDK-së.