‘Shokon’ Profesori I Parisit: Daçiqi Po Korrë Suksese I Ndihmuar Nga Ky Politikan I Kosovës


Profesori nga Kosova i cili ligjëron në Paris, Nezir Kraki ka akuzuar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi për ndihmën që po i bën Ivica Daçiqit.Sipas tij, i veti është Daçiqi që po korrë suksese i ndihmuar nga Thaçi, pasi argumenti kryesor i Serbisë për çnjohjet e Kosovës është qasja se Kosova nuk është mbyllë si çështje, që sipas tij do të thotë qasja e Thaçit shtypni nbi REKK LLAM DHE SHIKONI VJIDEO..

Profesori nga Kosova i cili ligjëron në Paris, Nezir Kraki ka akuzuar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi për ndihmën që po i bën Ivica Daçiqit.Sipas tij, i veti është Daçiqi që po korrë suksese i ndihmuar nga Thaçi, pasi argumenti kryesor i Serbisë për çnjohjet e Kosovës është qasja se Kosova nuk është mbyllë si çështje, që sipas tij do të thotë qasja e Thaçit shtypni nbi REKK LLAM DHE SHIKONI VJIDEO..