Shkenda Dubova kërkon baba për një fëmijë, kerkoj një burrë të fortë në…!


Këtë javë n’Kosovë show mysafire ishte Shkenda Dubova e cila tregoi për një lidhje të dështuar dashurie. Ajo është në kërkim të fatit të jetës dhe babanë e fëmijës së saj që ajo ka plan të bëjë.Shkenda tregoi edhe për bizneset e veta që ka filluar në Europë, por ajo qe tha pastaj kur kerkoi burre te forte ne shtrat shokoi te gjithe. Per me teper sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju del vidj0:

Këtë javë n’Kosovë show mysafire ishte Shkenda Dubova e cila tregoi për një lidhje të dështuar dashurie. Ajo është në kërkim të fatit të jetës dhe babanë e fëmijës së saj që ajo ka plan të bëjë.Shkenda tregoi edhe për bizneset e veta që ka filluar në Europë, por ajo qe tha pastaj kur kerkoi burre te forte ne shtrat shokoi te gjithe. Per me teper sht1pe rek1amen me p0shte dhe ju del vidj0: