Shikojeni se çka i ndodhi kësaj paciente me Covid e shtrirë në QKUK


Shikojeni se çka i ndodhi kësaj paciente me Covid e shtrirë në QKUKNjë rast i rëndë ka ndodhur në Klinikën e Pulmologjisë, ku një paciente e shtrirë me koronavirus i ka shpër thyer bom bola e oksígjenit, duke pë suar djegíe të duarve.Ajo ka treguar për rastin duke thënë se ka pë suar djegíe.

“Unë jam që 12 ditë e shtrirë në klinikë dhe vazhdimisht kemi pasë porbleme me mungesë të oksígjenit për pacíentët që nuk mundeni me i kry të gjitha shërbimet në dhomë, janë bom bolat më të vogla me të cilat mund të dalësh jashtë dhomës për në banjo”, ka thënë ajo për RTK, përcjellë Periskopi.Ajo ka treguar se problemi ka ardhur pasi nuk kishte se kush t’i ndíhmonte për nevojat personale.F.Xh ka bërë një apel për institucionet që të rregullojnë problemin me oksígjen sepse sipas saj vazhdimisht ka probleme.