Shifra të frikshme në Kosovë, deri tash paraqiten kaq raste të reja


Edhe sot në Kosovë pasur numër të lartë të rasteve të reja me koronavirus 203 rastet pozitive kanë rezultuar nga testimi i 419 mostrave. Me 203 rastet e reja numri i përgjithshëm i rasteve pozitive ka arritur në 4715. Të shtunën janë shëruar edhe 71 pacientë duke e çuar numrin e përgjithshëm të të shëruarve në 2227. / Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Edhe sot në Kosovë pasur numër të lartë të rasteve të reja me koronavirus 203 rastet pozitive kanë rezultuar nga testimi i 419 mostrave. Me 203 rastet e reja numri i përgjithshëm i rasteve pozitive ka arritur në 4715. Të shtunën janë shëruar edhe 71 pacientë duke e çuar numrin e përgjithshëm të të shëruarve në 2227. / Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive