‘Sherifja’ e Kosovës sot bleu tokë me vlerë më shumë se 100 mijë Euro, populli net vrapon pas 150 EUR ndihmë


Opinionistja Kimete Berisha, ka reaguar pas lajmit te publikimit të pasurisë së Vjosa Osmanit, e cila këtë vit ka blerë tokë në vlerë 100.000 euro.“’There is new sheriff in town, sivjet e paska blé një copë tokë 100,000 €. Në kohë pandemie i ka ra n’mend me shku me ble tokë me maskë. Tamam sherife modeste. Prijëse e kamur e fiseve primitive”, ka shkruar Berisha. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Opinionistja Kimete Berisha, ka reaguar pas lajmit te publikimit të pasurisë së Vjosa Osmanit, e cila këtë vit ka blerë tokë në vlerë 100.000 euro.“’There is new sheriff in town, sivjet e paska blé një copë tokë 100,000 €. Në kohë pandemie i ka ra n’mend me shku me ble tokë me maskë. Tamam sherife modeste. Prijëse e kamur e fiseve primitive”, ka shkruar Berisha. /