Shefqet Krasniqi: o Islamofoba, Baba sulltan nuk ishte pushtues, por shpëtues!


Shefqet Krasniqi: o Islamofoba, Baba sulltan nuk ishte pushtues, por shp ëtues!Imami ishte ftuar në një emision në një telivizon kosovar për të folur për çështjet fetare dhe hitorike.Shefqet Krasniqi: o Islamofoba, Baba sulltan nuk ishte pushtues, por shp ëtues!Imami ishte ftuar në një emision në një telivizon kosovar për të folur për çështjet fetare dhe hitorike.

“Allahu e qoi Amerikën më na hekë zollumin e Serbisë, qysh e qoi Allahu turkun babën Murat, Sulltan Muratin, që pyete a është pu shtues. Cfarë pu shtuesi? Ai na ka shp ëtuar prej shkaut, prej karagjorgjave. Qysh pu shtues? Ai është shp ëtues jo po shtues”, thotë imami Shefqet Krasniqi për turqit.Për më shumë shikojeni nga minuta 1:35: