Shefqet Krasniqi: Gruaja duhet me i’a ngjesh këmbët burrit, si mendoni a ka të drejtë hoxha?


Hoxhë Shefqet Krasniqi gjatë një intervistë të tij ka thënë se gruaja duhet të i’a ngjesh burrit të vet këmbët dhe se duhet t’i qes qajë. Ai madje ka thënë se gruaja nuk merret që të shikojë seriala, por që t’i shërbejë burrit rreth këtyre punëve, shkruan Gazeta Metro. Në një emision i cili është i publikuar në Youtube, hoxhë Shefqet Krasniqi është përgjigjur ndaj një pyetjes së një qytetari. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Hoxhë Shefqet Krasniqi gjatë një intervistë të tij ka thënë se gruaja duhet të i’a ngjesh burrit të vet këmbët dhe se duhet t’i qes qajë. Ai madje ka thënë se gruaja nuk merret që të shikojë seriala, por që t’i shërbejë burrit rreth këtyre punëve, shkruan Gazeta Metro. Në një emision i cili është i publikuar në Youtube, hoxhë Shefqet Krasniqi është përgjigjur ndaj një pyetjes së një qytetari. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!