Shefqet Krasniqi: Ajo grua që nuk ja lan këmbët burrit gjdo ditë s’merret për grua


Hoxhë Shefqet Krasniqi gjatë një intervistë të tij ka thënë se gruaja duhet të i’a ngjesh burrit të vet këmbët dhe se duhet t’i qes qajë. Ai madje ka thënë se gruaja nuk merret që të shikojë seriala, por që t’i shërbejë burrit rreth këtyre punëve. Në një emision i cili është i publikuar në Youtube, hoxhë Shefqet Krasniqi është përgjigjur ndaj një pyetjes që një qytetar e ka shtruar për të. Ju ftojmë të hapni mark.entingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskl.uzive

Hoxhë Shefqet Krasniqi gjatë një intervistë të tij ka thënë se gruaja duhet të i’a ngjesh burrit të vet këmbët dhe se duhet t’i qes qajë. Ai madje ka thënë se gruaja nuk merret që të shikojë seriala, por që t’i shërbejë burrit rreth këtyre punëve. Në një emision i cili është i publikuar në Youtube, hoxhë Shefqet Krasniqi është përgjigjur ndaj një pyetjes që një qytetar e ka shtruar për të. Ju ftojmë të hapni mark.entingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskl.uzive