Sërbia ndërton stadium më të bukur në Ballkan në Mitrovicën e Veriut, Avullah Hoti e ‘PërUron’


Po vazhdojnë investimet në Mitrovicën e Veriut, banorët thonë që atje po ndërtohet një stadium futbolli. Vitet e fundit ndërtimet në Mitrovicën e Veriut janë shtuar goxha shumë. Në këtë pjesë të Kosovës janë ndërtuar një numër i madhe i ndërtesave dhe shtëpive, duke u mbështetur në financat e qeverisë së Serbisë. Hap mvideon e cila eshte parapare qe te hapet 5 sekonda pas ketij teksti dhe ju keni mundesin te shohni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet socaile dhe me gjere.

Po vazhdojnë investimet në Mitrovicën e Veriut, banorët thonë që atje po ndërtohet një stadium futbolli. Vitet e fundit ndërtimet në Mitrovicën e Veriut janë shtuar goxha shumë. Në këtë pjesë të Kosovës janë ndërtuar një numër i madhe i ndërtesave dhe shtëpive, duke u mbështetur në financat e qeverisë së Serbisë. Hap mvideon e cila eshte parapare qe te hapet 5 sekonda pas ketij teksti dhe ju keni mundesin te shohni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet socaile dhe me gjere.