Se po tja … at Non / Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ shajn me nënë keq Hoxhë Elvis Naçin


Ne nje trasmetim te nje emisioni dje ne Televizionin T7, Berat Buzhala dhe ‘miku’ i tij ne fjale, tallen me videon e Hoxhë Elvis Nacit! Më gjerësisht mund ta ndiqni më poshtë. Hap Pamjet Ekskl.uzive pasi ta tejkalosh marke t.ingun

Kurse kjo ishte video e Hoxhes Elvis Naci qe keta te dy e moren ne fjale, ku Hoxha e shpjegoi ne nje menyre fenomenale. Hap Pamjet Ekskl.uzive pasi ta tejkalosh mark.eti ngun