Sapo ndodhi një tërmet në këtë vend të njohur, ku vizitohet shume nga shqiptaret /LAJMI I FUNDIT


Sapo ndodhi një tërmet në këtë vend të njohur, ku vizitohet shume nga shqiptaret /LAJMI I FUNDITNjë tërmet 5.2 shkallë Rihter e ka dridhur provincën lindore të Turqisë, Malatya, të martën, njofton “Anadoly News Agency”. Autoriteti i Menaxhimit të Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) ka njoftuar se tërmeti ka goditur në qarkun Puturge rreth orës 12:37.

Sapo ndodhi një tërmet në këtë vend të njohur, ku vizitohet shume nga shqiptaret /LAJMI I FUNDITNjë tërmet 5.2 shkallë Rihter e ka dridhur provincën lindore të Turqisë, Malatya, të martën, njofton “Anadoly News Agency”. Autoriteti i Menaxhimit të Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD) ka njoftuar se tërmeti ka goditur në qarkun Puturge rreth orës 12:37.