Sabri Fejzullahut i nderrron jee’ete nje njeri shum i afert : “Shkove shpejt ..”


Sabri Fejzullahut i vd es vëllai i madh: “Shkove shpejt abej”Sabri Fejzullahu ka treguar se është ndarë nga jeta vëllai i tij i madh.Këngëtari i njohur Sabri Fejzullahu ka hum bur një person të shtrenjtë të jetën e tij.Ai ka lajmëruar se vëllai i tij i madh, ‘abeja’, siç e quan ai, është ndarë nga jetaMe anë të një fotoje që ai ka postuar në profilin e tij në Instagram, ku Fjezullahu shihet përqafuar me vëllain, shkruan se ai shkoi shumë shpejt.

“Do të më mungosh shumë.Të Zotit jemi, tek ai do të kthehemi!Shpirti yt u bëftë dritë”, shkruan këngëtari në dedikim për vëllain.Pak kohë më parë, këngëtari ka treguar se vëllai i tij ka qëndruar për tre muaj i izolur për shkak të pandemisë dhe nuk janë takuar pikërisht për tre muaj, duke treguar se ka qenë shumë i lumtur kur u takuan sërish.