Sabri Fejzullahu dhe Big Mama vijnë me një këngë që i prekë të dytë


Sabri Fejzullahu dhe Big Mama vijnë me një këngë që i prekë të dytë.Këngëtari i njohur Sabri Fejzullahu bëri të ditur se është duke u përgatitur për një album me shtatë këngë, e në mesin e këtyre këngëve është edhe një bashkëpunim me Big Mamën. Siç tregoi vet këngëtari në emisionin Mamas’s Trip në RTV21, tematika e këngës është e ndjeshme dhe që i prekë të dy artistët.

Flet për dashurinë mes bijës dhe babit. Sabriu përmendi se kënga është edhe një lloj dedikimi për vajzën e tij Bulëzën që jeton në Amerikë, e në anën tjetër përmendi edhe ndarjen nga jeta të babait të Big Mamës e që kjo këngë në një farë forme do të përfshijë edhe këtë pjesë. Gjatë kësaj bisede Big Mama nuk mundi t’i mbajë lotët për babnë e saj që vd iq muaj më parë./21Media