Sa e dhimbshme o zot/ E veshur nuse shkon te v.arri i të fejuarit ditën e dasmës


Foto që të thy en zemrën. Një nuse e veshur me fustanin e saj të bardhë shkon tek v ar ri i të fejuarit ditën që duhej të martoheshin.Kendall James Murphy nga Indiana, SHBA i cili ishte zj ar rfi k ës humbi jetën tr a gji.k isht në nëntor të vitit të kaluar pas një ak.si de nti me makinë, të cilën e drejtonte kolegu i tij.Pak ditë më parë çifti do të martohej dhe e Jessica Padgett ditën e dasmës së tyre shkon tek va r ri e veshur nuse. Me lot në sy ajo shoqërohej dhe nga familjarët e saj

Foto që të thy en zemrën. Një nuse e veshur me fustanin e saj të bardhë shkon tek v ar ri i të fejuarit ditën që duhej të martoheshin.Kendall James Murphy nga Indiana, SHBA i cili ishte zj ar rfi k ës humbi jetën tr a gji.k isht në nëntor të vitit të kaluar pas një ak.si de nti me makinë, të cilën e drejtonte kolegu i tij.Pak ditë më parë çifti do të martohej dhe e Jessica Padgett ditën e dasmës së tyre shkon tek va r ri e veshur nuse. Me lot në sy ajo shoqërohej dhe nga familjarët e saj