Rrugëtimi politik i Memli Krasniqit deri te posti i kryetvarit të PDKsë


41 vjeçari i cili ka të përfunduara studimet e nivelit master për marrëdhënie ndërkombëtare, nisi rrugëtimin e tij në politikë 17 vite më parë. Deputeti kishte shërbyer si këshilltar i ish-kreut të PDK-së, Hashim Thaçit. Më pas, ai arrin të bëhët edhe kryertar i rinisë së këtij subjekti politik. Mirëpo shumë shpejt, Krasniqi arriti të depërtojë edhe në Kuvendin e Kosovës, ku që nga viti 2007, është zgjedhur gjashtë herë deputet. Madje në zgjedhjet e fundit, Krasniqi ishte në katërshen e parë e personave më të votuar brenda PDK-së. Veç kësaj, ai kishte udhëhequr dy ministri, atë të Kulturës në vitin 2011, dhe Ministrinë e Bujqësisë në vitin 2014. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HASPRENI E MAR KET!NGUT ME POSHTE