Rron Gjinovci “Trondit” Opinionin Publik -Zgjedhjen E Memli Krasniqit Si Kryetar Te PDK-Se E Mundesuan Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani !!!


Rron Gjinovci “Trondit” Opinionin Publik -Zgjedhjen E Memli Krasniqit Si Kryetar Te PDK-Se E Mundesuan Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani !!!Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Rron Gjinovci “Trondit” Opinionin Publik -Zgjedhjen E Memli Krasniqit Si Kryetar Te PDK-Se E Mundesuan Albin Kurti Dhe Vjosa Osmani !!!Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Aktivisti i shoqërisë civile Rron Gjinovci, ka uruar Memli Krasniqin për zgjedhjen e tij në postin e kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës.Gjinovci ka thënë se ardhjen e Krasniqit në krye të PDK-së e ka mundësuar fitorja e Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit.Ai ka kërkuar nga PDK-ja që të pranojë të kaluarën e saj kor.rup.tive dhe të ref.ormo.het, pasi kështu sipas tij, fiton Kosova.Reagimi i Gjinovcit në Facebook:Fitorja e Albin Kurtit e Vjosa Osmanit e mundësoi Memli Krasniqin dhe shansin e PDK-së për ref.ormë.E kemi thanë besoj disa prej nesh, që fitorja e Albinit e Vjosës ka me pr.odhu ndryshime në skenën politike n’Kosovë dhe ashtu ndodhi. Në LDK kryetar u bo Lumir Abdixhiku e sot në PDK Memli Krasniqi. Ndonëse fakti që janë gjeneratë e re nuk është garant që kanë me dallu shumë prej paraardhësve të tyre, megjithatë është njëfarë ndryshimi sim.bolik i cili i çel rrugë fan.taz.isë së qytetarëve për një vend ku ka llo.garid.hënie politike.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Me Memlin kemi qenë disa herë në ball.afaq.im publik, një herë në zgjedhjet e 2019 ua pata lëshu studion atij dhe Uran Ismailit, sepse refu.zon.in me ju përgjigj pyetjeve të mija që kishin të bënin me Adem Grabovcin, dhe fatk.eqë.sisht sot, Grabovci i dë.nu.ar për kor.rup.sion, vazhdon me qenë nga figurat kryesore në Konventën ku Memli u zgjodh kryetar. E tash mbetet me u pa a do të jetë e tillë fuq.ia e Grabovcëve në PDK apo do të vijnë figura të reja? A do ta bëjë Memli atë për të cilën krejt kanë entuziazëm, pra ref.ormën e PDK-së, apo thjesht do të jetë një kuk.ull e Grabovcëve? Mbetet me u pa. Ky postim është urim dhe uratë që PDK të refo.rmohet, ta pranojë të kaluarën e vet korr.upt.ive si hap i parë drejt ref.ormës. E kësisoj përfiton Kosova. Emanc.ipoh.emi politikisht si shoqëri dhe krijohen mundësi të reja politike.