Rritje e fuqi shme e Albin Kurtit, nuk do ta besoni se sa mb rapa e ka lene lid erin e dyte


Përmes një postimi në Facebook, VV ka thënë se kanë mjaftuar vetëm 120 ditë të qeverisë Kurti, për ta përmbysur komplet skenën politike në vend., ku qytetarët kanë dëshmuar mbështetjen e fuqishme për qeverinë Kurti dhe vendimet e saj.Rritje e fuqishme e Albin Kurtit, nuk do ta besoni se sa mbrapa e ka lene liderin e dyte

Nga kjo anketë, Albin Kurti si kandidat për kryeministër, nëse zgjedhjet do të mbaheshin në qershor, ka mbështetjen 47.8 për qind, ndërsa të gjithë të tjerët bashkë kanë 35 për qind.Shtype relamen dhe shiko videon e ketij shkrimi.