Rrëfimi me lot në sy, ja kush ishte gruaja e parë e Presidentit Hashim Thaçi


Nëse marrim e flasim për kryetarin e Reublikës sonë, Hashim Thaçin, të gjithë e dimë se ai është i ma.rtuar prej shumë vitesh me Lumnije Thaçin një zo.një e cila është e em.ancipuar.Çifti i parë i shtetit kanë edhe një djalë bashkë Endritin.E këtë gjë të gjithë e dimë prej vitesh, por dikush mund të mendoj se mos edhe Presidenti ynë ka pasur një l.idhje tjetër.

Nëse marrim e flasim për kryetarin e Reublikës sonë, Hashim Thaçin, të gjithë e dimë se ai është i ma.rtuar prej shumë vitesh me Lumnije Thaçin një zo.një e cila është e em.ancipuar.Çifti i parë i shtetit kanë edhe një djalë bashkë Endritin.E këtë gjë të gjithë e dimë prej vitesh, por dikush mund të mendoj se mos edhe Presidenti ynë ka pasur një l.idhje tjetër. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!