Rikthehet Albin Kurtin e trondit Vuçiçin dhe te gjithe serbine me kete qe publikoi VIDEO


Ne ishim këtu para mijëra viteve kur ju bredhnit maleve të Karpateve. Kush ua jep të drejtën këtij shovinisti diktatorial të përzihet në punët e brendshme të një shteti sovran siç është Kosova. Përfaqësuesit e Kishës Ortodokse duhet ta kenë paqen si mision dhe jo konfliktin.

Shokuese! Variçet do zhduken në 1 javë nëse bëni këtë çdo ditëVaryforteNuk duhet harruar se Manastiri i Deçanit u ndërtua nga duart e shqiptarëve në tokën e shqiptarëve dhe së pari ishte Kishë Katolike Shqiptare madje arkitektura e themeleve të saj dëshmon qartë historinë shqiptare të këtij monumenti ja postimi plote: