Richard Grenell: Vizat Mund Të Hiqen Ditën E Dielë


Richard Grenell: Vizat mund të hiqen ditën e dielë. Ishin 42 deputetë europianë, që javë më parë me anë të një letre, kërkuan heqjen e vizave për kosovarë tShty pe me poshte per te lexuar lajmin e plote: Ndërkohë, për emisarin e SHBA-ve në dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, dicka e tillë pritet të ndodh nga Samiti online i Parisit, që mbahet këtë fundjavë sht1pe dhe sh1ko v1deon:

Richard Grenell: Vizat mund të hiqen ditën e dielë. Ishin 42 deputetë europianë, që javë më parë me anë të një letre, kërkuan heqjen e vizave për kosovarë tShty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:Ndërkohë, për emisarin e SHBA-ve në dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell, dicka e tillë pritet të ndodh nga Samiti online i Parisit, që mbahet këtë fundjavë