Rexhep Qosja publikon një dokument kur Ibrahim Rugova nënshkroi një marrëveshje me Milan Millutinoviqin


Akademiku Rexhep Qosja ka publikuar disa dëshmi të një deklarata të përbashkët mes ish-presidentin Ibrahim Rugova dhe ish-kryetarin e e ë Serbisë, Milan Millutinoviq gjatë vitit 1999, përcjell Kosova Post.

Qosja në reagimin e tij deklaron se LDK ka dhunuar historinë e Kosovës dhe e ka falsifikuar historinë e saj, njofton Klan Kosova. “Metodologjia me të cilën LDK e dhunon dhe e falsifikon historinë e Kosovës është metodologji tipike staliniste”, ka shkruar Qosja në Facebook.