Remzia ka dalë me burrin dhe vajzën, shfaqet si një e rëndë…!


Remzie Osmani po vazhdon të jetë një prej këngëtareve më të pëlqyera të muzikës popullore.Ajo është një prej këngëtareve më të ftuara të performojë në dasma e festa të tjera, Së fundi, ajo ka shkuar në Tiranë dhe me vete ka marrë edhe burrin dhe vajzën.Remzia ka dalë me burrin dhe vajzën, shfaqet si një zonjë e rëndëE nga atje ka publikuar foto dhe Remzia mori gjithë vëmendjen me ndiqni pamjet duke shtypur ne foto dhe inqizimin me poshte;’

Remzie Osmani po vazhdon të jetë një prej këngëtareve më të pëlqyera të muzikës popullore.Ajo është një prej këngëtareve më të ftuara të performojë në dasma e festa të tjera, Së fundi, ajo ka shkuar në Tiranë dhe me vete ka marrë edhe burrin dhe vajzën.Remzia ka dalë me burrin dhe vajzën, shfaqet si një zonjë e rëndëE nga atje ka publikuar foto dhe Remzia mori gjithë vëmendjen me ndiqni pamjet duke shtypur ne foto dhe inqizimin me poshte;