Re agon Halil Kastrati – Pasi pa Vide on – Po ju rregul lohet shtë pia e re


Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓Po ju rregullohet shtepia e re O ju njerez te vullnetit te mire, pas shume thirrjeve e shkresave qe kane ardhur ne shoqaten tone per kete familje ne sot ishim ne fshatin Dremjak te Ferizajit te familja e Bekim Sahitit dhe i vizituam e mbi te gjitha ju kumtuam lajmin se po ju perfundohet shtepia e gatshme per banimBamires Zoti kurre mos ju humbte Postimi i plotf FB: shi ko vi deon KE TU

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓Po ju rregullohet shtepia e re O ju njerez te vullnetit te mire, pas shume thirrjeve e shkresave qe kane ardhur ne shoqaten tone per kete familje ne sot ishim ne fshatin Dremjak te Ferizajit te familja e Bekim Sahitit dhe i vizituam e mbi te gjitha ju kumtuam lajmin se po ju perfundohet shtepia e gatshme per banimBamires Zoti kurre mos ju humbte Postimi i plotf FB: shi ko vi deon KE TU