Ramush Haradinaj: ‘Që nuk bana President i vendit do ta lëshoj Kosovën, nuk jetohet me rrog të vogël’?


Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka paralajmëruar hapur partnerin qeverisës, LDK-në se nëse nuk e bën president, atëherë do të bie qeveria. Gjithashtu ka thënë se AAK-ja ka vetëm ushtrues të detyre të kryetarit, është një plan largpamës, nëse PDK-ja nuk hyn në koalicion, qeveria mund të konsiderohet në rënie dhe Kosova deri kah fundi i vitit do shkojë në zgjedhje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka paralajmëruar hapur partnerin qeverisës, LDK-në se nëse nuk e bën president, atëherë do të bie qeveria. Gjithashtu ka thënë se AAK-ja ka vetëm ushtrues të detyre të kryetarit, është një plan largpamës, nëse PDK-ja nuk hyn në koalicion, qeveria mund të konsiderohet në rënie dhe Kosova deri kah fundi i vitit do shkojë në zgjedhje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!