Ramush Haradinaj: ‘Mos u ankoni se krejt i keni punt ma mirë se un, 2 vjet rrog ska hy nshpi teme’


Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj po ankohet se ka mbetur pa punë.Për Haradinajn të jesh kryetar partie nuk është një vend pune, mirëpo i bie të jesh i angazhuar dhe i papunë. “Unë sot jam i papunë, personalisht nuk jam as deputetet, jam kryetar partie, kam angazhim por se kam një vend pune”, tha Haradinaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj po ankohet se ka mbetur pa punë.Për Haradinajn të jesh kryetar partie nuk është një vend pune, mirëpo i bie të jesh i angazhuar dhe i papunë. “Unë sot jam i papunë, personalisht nuk jam as deputetet, jam kryetar partie, kam angazhim por se kam një vend pune”, tha Haradinaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!