Ramush Haradinaj apo Vjosa Osmani per President/e te Kosoves? Ky eshte lajmi i fundit


“Haradinaj ka marr miratimin nga partia e tij për postin e presidentit të Kosovës mirëpo një gjë e tillë është e pa arritshme sepse LDK-ja nuk ka interes që të pranoj ofertën e Haradinaj si kandidat për president nga koalicionit qeverisës. Qeveria Kurti është rrezuar mbi mashtrimin e ndarjes së pushtetit duke i premtuar Haradinaj postin e presidentit dhe duke e ditur së kjo është një kafshatë shumë e madhe për të, që edhe vetë Haradinaj e ka kuptuar një gjë të tillë pavarësisht në ambicieve që ka për pushtet, por ka shpresuar së do të përfitoj nga situata siç kishte përfituar dy herë tjera.

Republika e Kosovës ka nevojë për njerëz të pendesë të cilët mund të na përfaqësojnë me dinjitet në arenën ndërkombëtare dhe të cilët Mund të jenë edhe unifikues i popullit, e jo përçarës siç jemi mësuar të shohim nga e kaluara”, “Haradinaj ka marr miratimin nga partia e tij për postin e presidentit të Kosovës mirëpo një gjë e tillë është e pa arritshme sepse LDK-ja nuk ka interes që të pranoj ofertën e Haradinaj si kandidat për president nga koalicionit qeverisës. Qeveria Kurti është rrezuar mbi mashtrimin e ndarjes së pushtetit duke i premtuar Haradinaj postin e presidentit dhe duke e ditur së kjo është një kafshatë shumë e madhe për të, që edhe vetë Haradinaj e ka kuptuar një gjë të tillë pavarësisht në ambicieve që ka për pushtet, por ka shpresuar së do të përfitoj nga situata siç kishte përfituar dy herë tjera. Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi