Ramiz Llad’rovci: Thaçit duhet ti marohet nga një st’atuj në çdo vend të Kosovës


Ramiz Lladrovci: Thaçit duhet ti marohet nga një statuj në çdo vend të Kosovës.Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi. Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.Ramiz Lladrovci: Thaçit duhet ti marohet nga një statuj në çdo vend të Kosovës.Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi. Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.

Ramiz Lladrovci: Thaçit duhet ti marohet nga një statuj në çdo vend të Kosovës.Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi. Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.