Ramiz Lladrovci kërkon ti ndërtohet një statuj ‘Heroit’ Hashim Thaçi, si mendoni ju?


Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi. Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.Dhe duhet qe ky njeri te respektohet me gjenerata sepse esht njeri qe e ka shpall pavarsin e Kosovës dhe ka ber nje sakrific shum te madhe per vendin ton. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka folur për daljen e presidentit Hashim Thaçi. Lladrovci mendon se i pari i Kosovës ka dhënë një kontribut të madh per vendin saqë në çdo qytet dhe fshat të Kosovës duhet ti marohet nga një statujë për të mirat e vendit që ja ka bërë.Dhe duhet qe ky njeri te respektohet me gjenerata sepse esht njeri qe e ka shpall pavarsin e Kosovës dhe ka ber nje sakrific shum te madhe per vendin ton. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive