Ramiz Kelmendi – Une jau rrita rrogat rinis por rinia po dojn me shku jasht ky e realiteti


Biznesmeni dhe anëtari i LDK’së, Ramiz Kelmendi ka thënë se gjithmonë qëllimi i tij ka qenë zhvillimi i Kosovës.Në Rubikon të KTV’së, ai ka thënë se të gjithë duhet të punojnë që Kosova të bëhet atraksion turistik.Kelmendi ka thënë se me t’u angazhuar në çështje shtetërore, biznesin e tij e ka lënë anas

Biznesmeni dhe anëtari i LDK’së, Ramiz Kelmendi ka thënë se gjithmonë qëllimi i tij ka qenë zhvillimi i Kosovës.Në Rubikon të KTV’së, ai ka thënë se të gjithë duhet të punojnë që Kosova të bëhet atraksion turistik.Kelmendi ka thënë se me t’u angazhuar në çështje shtetërore, biznesin e tij e ka lënë anash