Ramiz Kelmendi: ‘Gjermanet kanë fillur të kërkojn punë në ETC dhe në..’(VIDEO)


Ramiz Kelmendi i cili zoteron qendren tregtare ETC tha se eshte shume i kenaqur me fitimet qe sjell kjo kompani, ai madje shtoj se te gjithe puntoret jane te kenaqur me pagat e tyre. paga me e ulet ketu eshte 800 euro.Kelmendi tha: ‘Disa gjermane kane kerkuar te vijn ne Kosove dhe te fillojn pune ne ETC fal pages se madhe qe ne e japim.’

Ramiz Kelmendi i cili zoteron qendren tregtare ETC tha se eshte shume i kenaqur me fitimet qe sjell kjo kompani, ai madje shtoj se te gjithe puntoret jane te kenaqur me pagat e tyre. paga me e ulet ketu eshte 800 euro.happeni happsiren e me p00shtme dhe ndiqnii pamjet e intervistes.