Ramiz Kelmendi e quan Albin Kurtin komunist modern


Ramiz Kelmendi, ka thënë se Albin Kurti ka një vizion të një partie komuniste të vitit 2020.Ramiz Kelmendi, ka thënë se Albin Kurti ka një vizion të një partie komuniste të vitit 2020.

Ai ka thënë se respekton edhe kontributin e Lutfi Hazirit dhe Vjosa Osmanit, por për shkak të ruajtjes së unitetit ai do ta preferonte kryetarin e tanishëm. Deputeti i LDK-së ka thënë se Albin Kurtin e sheh si një njeri që ka një vizion të një partie komu niste moderne të vitit 2020./ Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive