Qytetari publi kon foto të nënës nga Inf ektivja, ju bën thirrje qyte tarëve: Bëni kuj des të shtuar sepse…


Qytetari Nesim Maxhuni, përmes një postimi në Facebook, ka treguar për gjendjen e nënës së tij e cila është infektuar me koronavirus, e që vazhdon të jetë e shtrirë në Klinikën Infektive për më shumë se tre javë. Ai ka pub/likuar një foto të nënës së tij nga Klinika Infektive, siç thotë për të gjithë ata që kanë dyshime rreth koronavirusit. Maxhuni thotë se nëna e tij ka shenja të vogla të përmirësimit, ndërsa bën apel te qytetarët të kenë kujdes të shtuar, shkruan Gazeta Online. Postimi i tij:

Per ata qe hala kane dyshime… KJO FOTO NUK OSHT’ N’ITALI! Kjo osht nana jeme n’Intenzive! Tash e tri jave ne sherbim intenziv! me dale neper qytet pa maske, duhet me t’ardhe turp! Perndryshe, i njoh edhe nja 20-30 njerez qe nuk jon n’kete gjendje, po jon shume keq tu u perballe me pandemin! Ka shume raste aktive, prandaj duhet kujdes i shtuar, jo panike, por menagjim dhe shume KUJDES!