Quiz! Ka Më Shumë Se 12 Kafshë Në Këtë Foto. Sa Mund Të Dalloni Ju


Ju lutem shikoni me kujdes foton për disa momente dhe do të jeni në gjendje të gjeni të gjitha kafshët. Të parët që duhet të dalin për ju janë elefanti, gomari, qeni dhe macja. Por ata nuk janë krijesat e vetme.

listaeplotë:Elefant,Gomar,Qen,Mace,Mi,Delfin,Breshkë,Gjarpër,Peshk,Koka e zogut,Pulë,Karkalec,Mushkonjë,Kastor,Krokodil,PeshkEdhe pse mund të ndiheni sikur të jepni dorë, mbajeni aty derisa të gjeni të gjitha gjashtëmbëdhjetë prej këtyre krijesave. Disa prej tyre nuk janë aspak të qarta dhe ju kërkojnë të mendoni jashtë kutisë për ta bërë atë. Por me kohë të mjaftueshme dhe përkushtim ndaj procesit, do të mund t’i shihni të gjitha ato. Atëherë ju mund të sfidoni familjen dhe miqtë tuaj për ta bërë atë gjithashtu