Qeveria suedeze Qe premtoj Vizat per Kosoven buzë rrëzimit, javën e ardhshme në mocion mosbesimi


“Nëse kemi një mundësi për ta zëvendësuar këtë qeveri dëmtuese, do ta shfrytëzojmë atë”, tha në një konferencë për gazetarë shefi i grupit parlamentar të Demokratëve Suedezë, Henrik Vinge.Edhe partitë tjera opozitare kanë thënë se do të votojnë për ta larguar nga pushteti Lofvenin, koalicioni i të cilit varet nga përkrahja e partisë ish-komuniste, Partia Majtiste, dhe nga dy parti të vogla të qendrës së djathtë, shkruan Reuters .Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive