Qeveria ndali dasmat, por në Komision bëhet edhe “më zi”


Qeveria e Kosovës javë më parë ka marrë vendim që të ndalohet mbajtja e dasmave dhe të mos tubohen pesë persona më shumë, si dhe të mbahet distanca.Por krejt këto nuk po i respektojnë të zgjedhurit e popullit, deputetët të cilët do të duhej të ishin shembull.Se nuk respektohet fare distanca e tregon mbledhja e Komisionit Kuvendar për Arsim që u mbajt brenda një ambienti të vogël të mbyllur, e ku prezent ishin rreth 20 persona, në të cilën mbledhje ishte i ftuar për raportim ministri i Arsimit, Ramë Likaj.

Qeveria e Kosovës javë më parë ka marrë vendim që të ndalohet mbajtja e dasmave dhe të mos tubohen pesë persona më shumë, si dhe të mbahet distanca.Por krejt këto nuk po i respektojnë të zgjedhurit e popullit, deputetët të cilët do të duhej të ishin shembull.Se nuk respektohet fare distanca e tregon mbledhja e Komisionit Kuvendar për Arsim që u mbajt brenda një ambienti të vogël të mbyllur, e ku prezent ishin rreth 20 persona, në të cilën mbledhje ishte i ftuar për raportim ministri i Arsimit, Ramë Likaj.