Qeveria e Kosovës vendos të ndaj nga 750 EUR ndihmë në pandemi për djemtë që martohen me djem! (homot)


Me 66 vota për, asnjë ku ndër dhe 10 abstenime, nga gjithsej 120 deputetë sa ka Kuvendi, Kurti zyrtarisht mori drejtimin e qeverisë së re në bashkëqeverisje me Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK).Por sot qeveria e Kosoves na ka befasuar me kte gje do befasoheni edhe ju ekeni vidjeon ku thojne se 750 euro do i ndajme per djemet qe martohen mes veti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Me 66 vota për, asnjë ku ndër dhe 10 abstenime, nga gjithsej 120 deputetë sa ka Kuvendi, Kurti zyrtarisht mori drejtimin e qeverisë së re në bashkëqeverisje me Lidhjen Demokratike të Kosovës (LDK).Por sot qeveria e Kosoves na ka befasuar me kte gje do befasoheni edhe ju ekeni vidjeon ku thojne se 750 euro do i ndajme per djemet qe martohen mes veti. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!