Pyetje log’jike, sa prej jush do të përg’jigjen saktë?


Versione të shumta që ju gërmojnë thellësisht në mendje, janë gjithsej tre pyetje logjike. Mendoni përgjigjen dhe sfidoni edhe miqtë tuaj. /Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Pyetja 1. Tri vajza të trasha qëndruan vetëm nën një ombrellë, por asnjëra nuk u lag. Si është e mundur kjo?Pyetja 2. Imagjinoni sikur jeni në një dhomë që nuk ka dalje, nuk ka dyer as dritare as asgjë, pra është e mbyllur në të gjitha anët. Si mund të largoheni nga aty?Pyetja 3. Një ditë para ditës së djeshme Aulona kishte 7 vite. Vitin tjetër Aulona do të mbush 10 vite. Si ndodh kjo?Më poshtë i keni përgjigjet e këtyre pyetjeve, gjithsesi shpresojmë ta keni sfiduar veten para se të shihnit cila është e saktëNuk ishte duke rënë shi!Ndaluni së imagjinuari!Sot është data 1 janar, dje ishte 31 dhjetori date kjo kur Aulona mbushi 8 vjet, ndërsa para ditës së djeshme ajo kishte 7 vjet. Pasi që tani jemi me 1 janar këtë vit ajo mbush 9 vite ndërsa vitin tjetër ajo mbush 10 vite