Publikohet përgjimi ku Zoran Zaev ofendon shqiptarët: S’vlejnë për pesë pare (Video)


Publikohet përgjimi ku Zoran Zaev ofendon shqiptarët: S’vlejnë për pesë pare.Ish-kryeministrit të Maqedonisë Veriore, njëherësh kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev i është bërë publike një përgjim ku dëgjohej duke ofe nduar shqiptarët.

Indeksonline ka siguruar bisedën ndërmjet Zaevit dhe një “X” personi.Biseda kryesore është për vota. Zaevi dëgjohet duke thënë se “shqiptarët nuk vlejnë as për pesë pare”.Më pas, “X”-i i thotë ish-kryeministrit se rre ziku tek shqiptarët qëndron se “ata kanë luf tëtarë”.Ndërsa, përgjigja e Zaevit ishte se “luf tëtarët gjenden gjithandej në botë”.