Publikohet pamjet nga momenti kur ndërpritet fjalimi i Avdullah Hotit


Pamjet kur dy zyrtaret e PSD-së, Teutë Rrusta dhe Natyra Kuçi pengojnë fjalimin e kryeministrit, Avdullah Hoti, i cili ishte duke folur për dialogun.Dy bashkëpartiaket e Dardan Molliqajt iu ankuan shefit të qeverisë se duhet t’i mbrojë më shumë të drejtat e grave.“Dhuna në familje. Për këtë arsye, grave ju cenohen të drejtat. Pse dialogu është më i rëndësishëm se jeta e grave. Bëni veprime konkrete”, ishte kërkesa e tyre.Ndërsa, Hoti reagoi me qetësi ndaj fishkëllimave të tyre.“A dëshironi të dëgjoni deklarata, apo veprime të institucioneve…”, u shpreh a