Publikohen pamje të tjera: Ky është prifti serb që hoqi flamurin kombëtar në Koshare


Në mediat serbe sot është publikuar një video ku shihet një prift serb i cili heq flamurin kombëtar nga Kulla e Vrojtimit në Koshare.tjerë.Aty thuhet se ai ka shkuar aty për të përkujtuar serbët që vdiqën në betejën e Koshares dhe më pas kur pa flamurin kombëtar u ngjit dhe e hoqi atë.

“Meqenëse isha sipër, pashë drejt flamurin, atë shqiptar, i cili fluturon nga kulla e vrojtimit që nga viti 1999, pas tërheqjes së ushtrisë sonë. Disa emocione më pushtuan dhe iu afr