“PSE THAÇI NUK MUND TË KRAHASOHET ME FIGURËN E VOGËL TË ALBIN KURTIT!”


“PSE THAÇI NUK MUND TË KRAHASOHET ME FIGURËN E VOGËL TË ALBIN KURTIT!”Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Thaçi deshtëm ne apo jo është personaliteti kryesor në historinë e Kosovës!
Historia do e tregojë se zgjedhjet e tij ishin të duhura për Kosovën sidomos në politikën e jashtme. Kurti nuk ka qenë asnjëherë lider me peshë që ka marrë vendime për Kosovën. Tani e ka lirinë e plotë ta vë shenjën e tij në histori mirëpo pa i harruar qëndrimet skandaloze kundër çdo procesi të rëndësishëm ku si partner të ngushtë Thaçi e kishte ShBA-në!
Kur njëfarë kohe Thaçi kishte partneritet dhe shoqëri të ngushtë me ish-sekretaren e shtetit Madeleine Albright dikush këtu që sytë e tij ishin mbuluar nga mania për pushtet dhe anarki e kërcënonte atë që mos të nisej për Kosovë. Pa u futur thellë në teoritë tjera të dështuara të Albinit sikur ishin:Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

1. “BOSNIZIMI”
2. Kosova kurrë nuk do të ketë pavarësi
3. Kosova kurrë nuk do ta ketë Ushtrinë e saj
4. Kosova nënshkroi kapitullimin në Rambuje e Plani i Athisar ishte plan shtet-shaktërrues e jo shtet-ndërtues etj. etj.
Në anën e kundërt Thaçi punoi me instruksionet e ShBA-ve dhe me ideologjinë e tij për Republikën e Pavarur dhe Sovrane që e kemi sot!
Roli i Hashim Thaçit ishte vital dhe është i patjetërsueshëm e i pamohueshëm e veçanërisht i nëpërkëmbur nga ata që ishin kundër këtij shteti që sot e gëzojmë falë Thaçit e UÇK-së.”