Propozimi i ri, korsi vetëm për femrat në autostrada


Kompania e sigurimeve britanike “Shei la’s Wh eels” ka bërë një propozim interesant duke kërkuar korsi të veçanta në autostrada vetëm për shoferet femra dhe madje ato të jenë me ngjyrën pink. Ndoshta kjo mund t’iu duket diçka gazmore, por në fakt është një propozim konkret i një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në An gli.

Ky propozim ka ardhur pas verifikmeve të cilat “Shei la’s Wh eels” ka bërë dhe ku rezulton se janë meshkujt ata që përfshihen më shpesh në ak si de nte, por nga ana tjetër janë femrat ato që vu aj në më shpesh dë mt ime serioze.

Për disa kjo lëvizje mund të konsiderohet si tepër fem ini ste dhe jo e drejtë, por kompania shprehet se ka për qëllim të japi më shumë siguri për femrat që drejtojnë automjete në An gli.