Profesori Blerim Latifi: ‘Muslimanët’ shqipëtarë jan shumë pisa, publikon pamjet duke pi raki këta që “Shesin moral”


Profesori Blerim Latifi ka kujtuar disa momente të një politikani shqiptar në Shkup që sipas tij, ata kur po pijshin raki, po kishin frikë që të dalin në publik.Ai ka theksuar se mentalitet i tillë ndodh veç në vendet e Arabisë Saudite.Sipas tij, politikani për të cilin po flet ka marrë përseri përgjegjësi politike në Shkup. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Profesori Blerim Latifi ka kujtuar disa momente të një politikani shqiptar në Shkup që sipas tij, ata kur po pijshin raki, po kishin frikë që të dalin në publik.Ai ka theksuar se mentalitet i tillë ndodh veç në vendet e Arabisë Saudite.Sipas tij, politikani për të cilin po flet ka marrë përseri përgjegjësi politike në Shkup. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!